FISKALNE KASE

Fiskalne kase su uređaji namenjeni za evidentiranje prodaje robe ili usluga u poslovnim objektima, a korišćenje fiskalnih kasa je zakonski propisano i obvezno za sve poreske obveznike koji obavljaju prodaju na malo. Fiskalna kasa mora ispunjavati određene tehničke uslove propisane Zakonom o fiskalizaciji i mora biti registrovana u poreskoj upravi.

Korišćenje fiskalnih kasa ima mnoge prednosti za poreske obveznike, jer omogućava jednostavnu i brzu evidenciju prodaje, smanjuje mogućnost grešaka u obračunu i povećava transparentnost poslovanja. Sve fiskalne kase koje nudimo ispunjavaju stroge tehničke uslove propisane zakonom, i odobrene su od strane poreske uprave.

Kupovinom fiskalne kase kod nas možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetan proizvod i podršku stručnjaka koji će vam pomoći pri svim koracima, od odabira prave fiskalne kase do njene instalacije i upotrebe.

Naša firma pruža i profesionalni servis fiskalnih kasa za različite modele i proizvođače, uključujući popravke, održavanje i kalibraciju. Naši stručnjaci su osposobljeni za rešavanje različitih vrsta problema koje se mogu pojaviti u radu fiskalnih kasa, od zamene delova do otklanjanja softverskih problema.

PONUDA FISKALNIH KASA

AKTUELNOSTI

05. Aug 2023

Šta su fiskalne kase

Fiskalne kase su elektronski uređaji koji se koriste za evidentiranje finansijskih transakcija u prodajnim i uslužnim delatnostima. One se obično koriste u maloprodajnim objektima kao što su prodavnice, restorani, kafići, benzinske stanice i slično. Glavna funkcija fiskalnih kasa je da registruju svaku prodaju ili uslugu koju preduzeće pruža, kako bi se omogućilo precizno praćenje prihoda ...
SAZNAJTE VIŠE
12. Jul 2023

Zakon o fiskalizaciji

ZF se primenjuje od 1. januara 2022. godine sa izuzetkom određenih odredbi koje se primenjuju u roku od 8 dana od dana objavljivanja u Službenom glasniku Republike Srbije. Predmet fiskalizacije Predmet fiskalizacije je promet dobra i usluga na malo (u daljem tekstu: promet na malo) i primljeni avans za promet na malo. Prometom na malo smatra se svaki izvršen promet dobara i pružanje uslu...
SAZNAJTE VIŠE
12. Jul 2023

Šta je elektronska fiskalizacija?

Narodna skupština Republike Srbije donela je novi Zakon o fiskalizaciji (ZF), objavljen u „Službenom glasniku Republike Srbije“ br. 153/20 od 21.12.2020. godine i biće u primeni od 1. januara 2022. godine. Kako je ova tema bitna za više od 300 000 prodajnih mesta, u ovom tekstu ćemo se baviti novim zakonom i podzakonskim aktima koji detaljnije uređuju postupak fiskalizac...
SAZNAJTE VIŠE
Fiskal SistemPronađite nas na mapi
Pozovite nas065 212 4 212
Budite slobodni da nas kontaktiratePošaljite nam E-mail

INFORMACIJE

KONTAKT

Ovaj sajt koristi "kolačiće" kako bi se obezbedilo bolje korisničko iskustvo. Ako želite da blokirate "kolačiće", molimo podesite svoj pretraživač.