Video nadzor i alarm
Nadzor i alarm

Zaštita objekta, kuće, stana poslovnog prostora u današnje vreme u nekim mestima i sredinama više je nego potrebna. Sigurnost vaseg doma, porodice, imovine svakako je na prvom mestu. Zastita objekta izvodi se raznim sigurnosnim instalacijama kao sto su alarmi, sistemi perimetarske zastite, video nadzor i jos neke instalacije.
Šta reći o sigurnosnim instalacijama u vašem objektu. Visokosofisticirana tehnologija, senzori osjetljivi na toplotu ljudskog tela, infracrvene kamere za snimanje noću, detektori pokreta više nisu stvar koju susrećemo samo na filmu. U današnje vreme sigurnosni sistemi su napredni i visokokvalitetni, a gotovo svakodnevno na tržištu se pojavi novi proizvodia.
Ono što je najčešće pitanje: "koliko sve to košta?"
Na to pitanje nemoguće je dati odgovor ali svakako vam možemo reći da za svaku sigurnosnu instalaciju treba individualni pristup. Ne samo zbog različitog ambijenta i okoline i pristupa korisniku nego i zbog krajnje funkcije i sigurnosti i pouzdanosti samog sistema.
Zavisno od vaših potreba, vašeg objekta i ambijenta u kome se objekat nalazi, uradićemo vam idejno rešenje i ponuditi najefikasniji način za instaliranje, postavljanje i pištanje u rad jednog takvog sistema.


DODATNA OPREMA
Fiskalne kase
Video nadzor i alarm

[execute time: 0.0315]